Vastgoed

De veelzijdigheid van vastgoed

Gebouwen worden tegenwoordig steeds complexer. Enkele duizenden jaren terug leefde men in een grot en was het direct zichtbaar wanneer er iets aan de grot mankeerde. Tegenwoordig woont men steeds luxer. Huizen worden groter, elektra wordt steeds geavanceerder en er komen telkens weer meer slimme apparaten bij. Het is zaak dat de woning in goede staat verkeert, maar dat kan soms heel lastig te bepalen zijn. Want hoe weet u precies hoe het met het dak gesteld is? Wanneer een dak begint te lekken, lopen de kosten voor reparatie al snel flink in de papieren. Het is daarom zaak om te weten hoe het met uw woning gesteld is.

Keuringen en kostenramingen

Wanneer u over een woning beschikt of over een woning wil gaan beschikken, is het erg prettig om te weten hoe het met zowel de bouwkundige als de installatietechnische aspecten gesteld is. Als het dak lekt zult u dat al snel genoeg zien, maar het kan uiteraard ook zo zijn dat het dak heel slecht is maar nog net niet lekt – om maar een voorbeeld te noemen. Wij van Vario Vastgoed kunnen keuringen en inspecties uitvoeren, om zodoende de staat van een gebouw vast te kunnen stellen. Om te zorgen dat u een compleet beeld hebt van de mogelijke kosten die met de eventuele gebreken gepaard gaan, kunnen we u voorzien van een kostenraming. Daarmee hebt u een referentiekader voor wanneer u offertes gaat opvragen.

Advies op maat

Naast inspecties kunnen we u ook voorzien van advies op maat. Misschien twijfelt u tussen renovatie of herbouw van een specifiek pand en hebt u daarbij deskundig advies voor nodig. Wij kunnen u dat geven. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring beschikken we over veel kennis van de veelzijdige vastgoedmarkt waardoor we u deskundig kunnen adviseren.